Over AutoAkkrum

AutoAkkrum is een bedrijf met ruime ervaring, opgeteld 69 jaar. We werken samen met verschillende instanties zoals: Bovag, NAP, RDW, Otopartner en de Nationale AutoKaart. U bent dus verzekerd dat uw auto bij ons in goede en vakkundige handen is!

Naast de verkoop van occasions, kunt u bij ons ook terecht in onze moderne werkplaats. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in onze apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om uw auto perfect uit te lezen en te repareren. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor o.a. airco service, banden service, het monteren van een trekhaak, alle soorten reparaties, onderhoud en natuurlijk de jaarlijkse APK keuring.

Even voorstellen

Om u een idee te geven wie er bij AutoAkkrum werkt, stellen wij ons voor:

Rinse van der Heide:

Is eigenaar van autoservice van der Heide en Auto Akkrum en heeft de dagelijkse leiding, is het aanspreekpunt voor de klant, doet de inkoop en verkoop van de occasions en assisteert indien nodig als monteur in de werkplaats.

Anneke van der Heide:

Getrouwd met Rinse en mede-eigenaar en doet de gehele administratie en assisteert in de showroom van Auto Akkrum.

Erik Siem:

Is eerste autotechnicus, apk gecertificeerd en doet alle reparatie werkzaamheden in de werkplaats en met meer dan 30 jaar ervaring een stabiele factor voor uw auto.

AutoAkkrum
De Parse 2 Verkoop
De Parse 2 Werkplaats
8491 PJ Akkrum

Tel: 0566-651220
E-mail: info@autoakkrum.nl

openingstijden

Maandag8.30 - 17.30 uur
Dinsdag8:30 - 17:30 uur
Woensdag8:30 - 17:30 uur
Donderdag8:30 - 17:30 uur
Vrijdag8:30 - 17:30 uur
Zaterdag9.00 - 16.00 uur Verkoop
ZondagGesloten

Routeplanner

routeplanner