Over ons

Auto Akkrum bestaat al ruim 25 jaar en is opgericht door de huidige eigenaar Rinse van der Heide. Rinse is al sinds zijn 16e actief in de autowereld en beschikt over jarenlange ervaring. Samen met zijn enthousiaste team staat hij u graag tot dienst. Wij besteden veel zorg en aandacht aan u en uw auto. Dit is bij ons vanzelfsprekend. Kwaliteit, service en wederzijds vertrouwen zijn de speerpunten van ons autobedrijf.

 

Eigenaar Rinse van der Heide

Eigenaar Rinse van der Heide

 

Auto Profijt

Auto Akkrum werkt samen met verschillende instanties. Zo zijn wij aangesloten bij Auto Profijt. Auto Profijt heeft bijna 200 aangesloten garages in Nederland en is het snelst groeiende garageconcept van Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij zo mogen monteren met de beste onderdelen, tegen een scherpe prijs.

 

BOVAG

Als universeel autobedrijf zijn wij ook lid van de BOVAG. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook. Daarnaast staat het BOVAG-keurmerk voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

 

Pand Auto Akkrum